Tuesday, April 15, 2014

Stop someone annoying dengan...


Hai, 

Harini nk bg tips sikit.hehe kadang-kadang ada jgk kan org yg annoying yg slalu je nak kacau nak sakit kan hatilah kan kan. I bet ade salah sorg dr kamu yg terkena jgk.haha i pernah kene jgk dulu. Tp ms tu tak da handphone lagi, ada phone rumah je. Tu pun dia call jugak phone rumah. Stress. Setiap ujung minggu call.

Yg paling tak best nye, tak tahu nk ckp ape, yelah kenal pun kejap je. Takda la smpi crushed kat dia pun. Tapi tak baik gak ckp cmtu kan. Hehe but i know la yg sebenarnya dia call sbb nk mengayat. Then bg byk alasan la. Yelah takkan nk ckp dpn2, awk takyah call sy dah la ae! Senang kalau boleh ckp mcm tu, tp i'm not a cruel person. Behehehehe so i gune cr halus dengan bg byk2 alasan. At last, dia tak call dah. Mintak ampun sgt kalau dia terasa hati. Tp mmg ms tu tak berminat nak bercintan cintun, focus on study je. Cewaaaah alasan kan. Haha 

But nowadays, kerja korg senang sikit sbb biasa diorg ni gune text je, takde dah call sbb nk jimat. Hahaha gurau je gurau je. So kalau rs tak tahan dah asyik2 text dr si annoying ni, boleh try tips ni k. 

Caranya send him this text : 

 


Confirm tak balas dah. Hahahahahahhahha !! 
Sebab apa tak balas, sebab takut kene charge credit. Hahahahaha. 
Ok boleh try sume ye. Hehe enjoyy!!


Thank you for reading this :)


Ketahui lagi :










Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

No comments:

Post a Comment

Jom tengok ni :