Thursday, April 17, 2014

Text macam ni agak-agak orang suka tak..

 Assalamualaikum dan hai semua !

Korang macam mane harini, sihat tak. mood okey tak. ke mood tengah sway je. hehe kalau mood tak elok tuh, meh baca ni. sebab kite ada benda nak share tau. Ni ada something nak share sikit. Bagi korang rasa-rasa kalau dapat text macam ni korang suka tak? 
Nanti boleh bagi komen sikit ye :)


 

1.  I don't feel like talking


Hahahahhahhahahhaah yes! Yang malas nak taip pun akan suke terbahak bahak. Hahhahahahhaha 




2. Pesanan ayah kepada anaknya.


Hahhahahahha well meremang bulu roma. Haha







3. I never do this, but i admit I laughed out loud. Hahahahhaha










4. I can't breath because of your gas. 



Hahhahhhan lain kali check line clear ke tak dulu. Hahahhaha





5. Salah Faham. Misunderstanding

Ni biasagak terjadi. kadang-kadang google dulu cari. haha takot salah.





6.  Stress, ada jugak yang macam ni. LAMPI kottt



Jackie Chan pun stress! Hahahahha


7. LOL - Lot of loves

Hahhhahhahha ni biasa terjadi kat mak-mak yang silap faham. 
LOL- laugh out loud/ suka terbahak-bahak.
Hahhahhha

 
Jgn jadi macam ni k. 





Ok  tu je jamuan mata dan hati hari ni. hehe Rasa-rasa mood korang okey sikit tak? 
kalau saya dah suka kuat. hahaha  Oppss
 Jangan lupa bagi komen sikit ye :)

Terima kasih kerana membaca.
Bye..








Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

No comments:

Post a Comment

Jom tengok ni :