Sunday, April 27, 2014

Hiasan Terbaik untuk Dapur Kecil

Hai peeps, 


Dapur. Orang perempuan memang suka dapurkan. Kalau ada yang tak suka tu tak tahu lah. But for me, kalau dapur kemas, tenang je hati. Tempat yang paling i titik berat mesti dapur. Selain bilik tidur. Entah, tapi rasanya dapur tu macam favorite place la, secret place untuk melepaskan stress. haha


But now i nak share a little bit, design dapur yang sesuai untuk ruangan yang kecil.


Check it out!




Back Bay Project contemporary kitchen

source

This one, modern and simple design.







source


White and cozy kitchen. Suka white tabletop tu. 
Nampak macam cleannnnnnnnnnnn sangattt.




El Dorado transitional kitchen








Yang ni pun cantik.










by Jodi Feinhor-Dennis contemporary kitchen















So, kalau korang nak dapur macam mane? at least we have our own dream kitchen, right?

For me yes! hehe 


Thanks for reading this ^^












Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

4 comments:

  1. kemasnyeee dapur..tenang hati..kalau dpat dapur cmni,24 jam kerja nak masak jer la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah. Kalau kite pun. Rs happy je nak msk dspur. Hihi

      Delete
  2. haihh. bestnya kalau dapur kat umah gini. hari2 masuk dapur tanpa jemu..ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. hehe masuk dapur tak keluar2 la nampak nye ^^

      Delete

Jom tengok ni :