Saturday, May 17, 2014

Cpuv Nuff: Oreo Better Together !

Assalamualaikum,


Lame tak bukak blog, since baru je balik dari konvo. Wahhhh arini bukak nuffnang, tetiba nampak ni. Thanks nuff. First time dapat, over excited. Hehe walaupun satu je, but masih bersyukur. 



 Orea Better Together :)




From my point of view, kempen from Oreo ni memang sangat bagus dan selari dengan apa yang terjadi sekarang. Kalau hangout or dinner with family, kadang-kadang sekejap je borak sama-sama then semua sibuk dengan smart phone masing-masing. Kalau dulu, meja makan la tempat borak dan masa bersama family yang paling berharga. 


so sempena International Family Day, Oreo come out with this idea " Better Together". Jom check it out macam mane nak join :








So senang je cara-cara dia. Secret Recipe punyer oulet yang terlibat boleh check it at Oreo.com

Nak jopi jugak, unfortunately, Secret Recipe Terengganu not it the list :(


Happy Reading all ! 




credit : oreo.com, google, nuff.










Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

No comments:

Post a Comment

Jom tengok ni :