Friday, May 9, 2014

MalindoAir May Promotion till 22 May

Hai semua, 



semalam dapat email dari Malindo Air, tapi harini baru ada masa nak share ngan korang. Malindo Air tengah buat promotion, RM55 one way ! weh murah lah tuuuuuuuuu. boleh la, i mean sama harga ngan naik bas, tapi yang ni lebih cepat sampai, tak sakit pinggang 8 jam dalam bas. in my case la sebab from shah alam to terengganu. hewhewhew.


 


Dulu masa belajar, rajin duk cari tikt flight murah and booked awal-awal sebab nak elak naik bas. hahaha kalau harga beratus-ratus tu memang tak la ayah nak kasi. but if i get price like this, he will consider. hehe


so apa lagi, pergi grab cepat-cepat sit Malindo Air. Saya pernah naik malindo air, pernah sekali. Ok not bad, lebih kurang sama jer macam naik airasia. for my case la. 



Malindo air deal includes : 

RM55 one way to 
Langkawi, Johor Bharu, Kota Bharu, Terengganu, Alor Setar and Penang. 

Travel period :  now till 31 March 2015 (tahun depan nih !!)

Booking : now till 22 May 2014


ok pergi book now 



 


cepat grab.
Happy reading guys ^^









Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

2 comments:

  1. ehhhh..Airasia pun sama jugekk.hehe. RM30 pun ade! >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke! waaaa lagi murah ! hehe boleh g serbu ni. hehehe thanks for the info :)

      Delete

Jom tengok ni :