Friday, May 9, 2014

Shopping Mudah lagi Murah !


Hai semua,

Adoi, online shopping sometimes can be addicted you know. Bahaya-bahaya. hehe Tapi lumrahlah, kalau dah perempuan kan. Tengok tu, eh cantik, tengok ni, eh cantik jugak. Belek belah sana, eh lagi cantikkkkkk maaaaaa! maciam mane niiii. adoii. habislah laki korang nanti. haha


Pantang nengok barang free, "eh ni ada free la, baik amik yang ni' walaupun free sticker. hahha melampau contohkan. Takdelah kadang-kadang wanita pun pandai buat perbandingan harga. Wanita ni bagus. hahha puji, sebab aku pun wanita !


Tapi ni nak cerita online shop yang memudahkan dan juga MURAH. haa sape tak nak murah kan. Kadang-kadang benda yang murah ni lah yang membuatkan nafsu wanita membuak-buak . hahhaha lebih-lebih benor bunyinye. Tapi macam tulah kebanyakannya. kan kan, cepat ngaku semua.


sila ingat dan hafal sekarang laman web ni yer!  




haa, kedai ni lah yang aku nak cite ni. Barang-barang dia murah dan very good deals. Barang yang jarang jumpa pun banyak tau ! exploreeeee sumeee. hahhaha tapi yang paling penting kenapa aku suka kedai ni adalah sebab..........



sebab Portable Mini Sewing ni lahhhhhhh. T_T
RM83 sahaja satu. 
murah kannn! T_T


Nakkkkkkkkkkkkkkkkk
Lama dah cari. Tapi masa tengok itu hari, dah unavailable.
Takpe demi mu mesin jahit, akan ku tunggu next deals. 


ni antara new deals yang di tawarkan :



cepattttttttttt pergi serbuuuuuuuuuuuu.
bye. happy shopping !

thanks for reading this. 










Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

No comments:

Post a Comment

Jom tengok ni :