Friday, May 9, 2014

Harapan kelaut lagi.

Assalamualaikum semua,


Kalau bukak internet je, bukak je firefox tu mesti melalut ke lain. Kerja lain yang aku nak buat, benda lain yang aku buat. Aishh ape nak jadi kau ni sha wehhh.  Aku pun tak paham dengan diri aku. Haha bila kemalasan melaut, mula buat benda-benda yang bukan necessary. Adoiiiiii. 


Tadi bukak internet, nak email resume. Last last eh tengok blog la kejap. Eh eh eh lama pulak bile bukak blog niiiiiii, blogwalking lah kejap, kesian diorang dah singgah. Eh ramai dah komen kat shoutbox, jap jap balas bw jap. Pastuuuuuu resume ke mana, aku pun ke mana. Hahhahaha itulah aku. 


Ahad ni nak bertolak ke shah alam, utk konvo hari isnin. Barang tak kemas lagiiii. Adoiiiiii. Kemalasan menguasai diri. Hahahaha. Kasut nak gi beli ari ahad tu sesampainya di shah alam. Haha jaguh sangat bab last minuteeeee. Dah cari kat ganu ni, semua kasut tak berkenan.wawawawa. 


Ok dont panic, list list, nanti nak gi beli kasut pastu lipstick kat watson. Nak beli keropok keping 4 bungkus untuk adik, 5 bungkus untuk lecturer. Cukup ke lima bungkus untuk lecturer. Ke bape eh, adoii ni malas pikir nih. Tu jelah kot...


Sekarang sambung packing brg ! 

 P/s jangan tertipu dengan gambar. Haha ni gambar masa packing nak g Bandung. Kuikui



Ni gambar sekarangg. Aneeeeee. Kosong lagiiii. 



K bye bye. Nak gi kemas barang sebelum aku kelaut lagi. 
Byeeeeeeeeee

Time kasih baca ini. 










Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

2 comments:

  1. hello :) nice blog! heee singgah follow sini !! :D

    afitot.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah ^^ dah singgah and follow sara :)

      Delete

Jom tengok ni :