Friday, May 23, 2014

Maafkan Aku..


Assalamualaikum w.b.t



Hai semua, actually lama dah tak bukak blog ni. Rasa macam lama, tapi sebenarnya seminggu je tak bukak. hehe Entry yang dipost sebelum ni pun scheduled post yang dah draft siap-siap masa aku free takde keje. hikhik tak tahu nak cakap macam mana, bukan malas tapi sibuk sangat. Minggu ni adalah minggu yang hectic ! yeah itulah jawapan dia. Jawapan kepada kebisuan aku dalam memblogwalking. adoii. 



Sorry ya semua blogger yang singgah blog picisan ni dan drop onto shoutbox tu. terima kasih semua. Tapi aku masih tak berkesempatan lagi nak balas blogwalking tu. Minggu ni busy, minggu depan pun tak sempat sebab aku kemungkinan tidak berada di Malaysia. ada kerja sikit. Nanti kita story-mory ae. So nanti aku balik, aku akan bals blogwalking tu yer. Jangan marah ae ^^


Minggu ni busy membuat persiapan. bukan persiapan kahwin ae. haha persiapan teeettt.hehe So banyak benda yang perlu di settle down kan. Iye banyak dan memakan masa. huaaaa. 



Ni pun, pada jam 1.30 pagi, aku baru siap menyemak kertas periksa budak sekolah. tolong ayah semak. hehe Ni baru siap lepas tu terfikir nak buat post ni. Tapi ada satu benda aku nak share ngan korang.



tengok ni kertas soalan budak-budak ni. tak banyak pun sebenarnye.hihi ada 7 kelas kot. 
tick-tick je pun. hehe tapi penat jugak mata gue, kecik sangat T__T



Haaa, ada benda aku nak share tadikan. hehe Masa aku tengah semak-semak ni, aku teringat aku masa sekolah menengah dulu. Bila ingat-ingat balik lawak giler. hahaha Bile jawab soalan tick-tick a.k.a objective ni aku selalu pikir, masa cikgu semak, mesti dia cari yang paling fit dalam kotak-kotak kertas tu. haha padahal tak pun, apa punyer pelik la aku pikir macam tu. 


Lepas tu kan, masa aku tengah jawab soalan objective ni. Pastu ada time aku macam konfius dengan jawapan dia, tak sure sama ada A atau C, lepas tu aku pun terfikir macam ni : 




hahahhahahha bila ingat-ingat balik. kelakar lah boleh fikir macam ni. Konon macam detective r, macam cikgu saja nak trap kita kan. Serious, aku pernah fikir macam ni. hahahaahhaa lawak ah ! 



So, korang pernah tak terfikir macam ni jugak? atau aku sorang je. sobs sobs. 





credit to : 9gag










Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

3 comments:

  1. sama lah kak. kalau saya tgok jwpn tu dah 3 kali guna.. mulalah pikir bukan2.. haha. tp bila da masuk u ni dah tak pikir cenggitu dah. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn. Hahaha akhirnye ada jugak org same ngan akak.haha bila tgk kartoon ni memang sebijiik r sama ngan zaman sekolah dulu.haha tulah dekat u baru berfikiran matabg skit kan. Akak pun same, da masuk u takde plak pikir camtu. Haha

      Delete
  2. Ni tengah menghilang lagi ke Kalisha? Hahah

    ReplyDelete

Jom tengok ni :