Tuesday, May 20, 2014

Finally..we did it !

hello peeps !


harini mood baik sikit. hehe baru lepas balik dari konvo. tapi dekat seminggu dah. haha cuma takde masa nak buat post gambar.sebab malas nak transfer dari camera to laptop. Lepas tu balik dari konvo aritu terus je kene tolong mak cik, kene jadi babysetter. Mak cik kene pergi hospital. so ai tunggu rumah dia la, hantar anak-anak pergi sekolah sume dah suri rumah. cewaaah. lelebih je tu. ok panjang membebel.


thanks izzah, bella and rehe for the flower :)



Ni classmate ai. thankguys! finally kita boleh convo sama-sama and i cherish all our precious moments in shah alam till now. teringat zaman kelakar masa degree.Tiga orang je boy, ahaks. nilah kalau course bio. hehe 



teruk muke. behee

So, finally i did it ! after encounter the difficulties all that, i come to this today. So happy and this is my present to mu parents. yeah they gives so much support during that and thank you mama and abah !


hehe abaikan kalau poyo. kiki



Dia pun datang. hihi time kasih ^^


macam apeh. haha ni time nak shoot kat tasik.kuikui






hihik suka gambar ni. sebab dia senyum. biasa susah nak senyum T__T



saya panggil dia apek.haha muke cam apek cine :p




ni je satu-satunya gambar depan dewan. haha tapi kelakarkan. sorry tak reti nak pose
T_______T



Masa sidang aritu tu, Tan Sri Sahol aka Ayahanda yang bagi scroll. hikhik. sampai tergagap-gagap nak cakap terima kasih Tans Sri. kelakar bila ingat balik. mana tak berdebar, nama kita first panggil untuk course kita T__T. Sampai depan dia, tunduk pastu teeteerima kasih...Tan Sri. bahaha Tan Sri tu lepas dah jalan sikit baru cakap. sebab baru teringat. bahaha boleh gak gitu. rehaa jelah.


Lepas convo aritu pergi jumpa lecturer nak bagi keropok. as i wish aritu. hehe bukan apa sebab sangat-sangat berterimakasih dekat lecturer sebab banyak tolong and sudi turunkan ilmu kat kitaorang. Tapi tak leh jumpa pun sebab cuti wesak. sobs sobs. So saya letak je kat luar bilik dia. Hope takde orang curi. aminnn.


Yang sempat jumpa sorang je, tu pun dia terkejut sebab dia kata, "arini kan cuti wesak, macam mane u tau i kat sini?" rasa nak jawab i know la Dr. hikhik. tipu tak jawab macam tu pun. behee. Konvo kat shah alam meriah la sikit berbanding dulu kat kampus cawangan. hehe



terima kasih lecturer dan cikgu saya ! eh gambar takde kena mengena.. 



ok thanks for reading this !
bai.









Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

No comments:

Post a Comment

Jom tengok ni :